Понедельник, 13 марта 2023 07:56

ІНТЕРВ’Ю З ІГОРОМ МІЗРАХОМ

Останнім часом особливий інтерес журналістів та їх аудиторії викликають люди, які зустріли велику війну з красивим спокоєм, особистості, що не втратили харизми та життєвого драйву, які виділяли їх серед інших раніше, у дні миру.

Ігор Мізрах, без сумніву, належить до їх числа. Відомий персонаж київської богеми, батько трьох дітей, письменник, журналіст, політичний аналітик та поп-зірка, після 24 лютого він не виїхав з країни, як можна було очікувати, відзначився у боях під Києвом і, залишившись живим та неушкодженим, продовжує дивувати всіх своєю творчою. та життєвою ефективністю.

За перший рік війни Ігор Аркадійович створив міжнародний гуманітарний хаб, написав та опублікував дві книги, випустив альбом українських пісень та разом із Володимиром Гришком запустив проект «Сильні люди», презентація якого відбудеться 24 березня у палаці «Україна».

А ще він продовжує керувати власним медіа-холдингом, писати аналітичні огляди, брати участь у концертах та виконувати завдання керівництва, про зміст яких ми, мабуть, дізнаємося лише після Перемоги.

Журналісти «33 каналу» спробували отримати від Ігоря Мізраха рецепти особистої ефективності у тривожний та непростий час та зрозуміти, що допомагає йому долати випробування військового періоду так спокійно та впевнено, наче вони є природною частиною життєвого шляху.

Похожие материалы (по тегу)

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.