Среда, 20 марта 2024 13:57

Канада може інвестувати у закупівлю українських дронів

дрони

Міністр оборони Канади Білл Блер заявив, що Оттава розглядає можливість інвестувати у купівлю українських безпілотників.

Про це він заявив на пресконференції в Оттаві, передає "Європейська правда".

Блер вважає реальною можливість, за якої Канада долучиться до закупівлі дронів, вироблених в Україні, після того, як у лютому зустрівся міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним.

"Ми обговорили, як можемо співпрацювати разом, та навіть як в межах "коаліції дронів", що стосується і Канади, інвестувати в закупівлю дронів українського виробництва", – зазначив він.

Міністр оборони висловив думку, що ніхто не знає краще, як воювати з росіянами, ніж українці, які мають дворічний бойовий досвід.

"Я вважаю, що еволюція дронів у війні – це те, чого нам усім потрібно навчитися, щоб формувати майбутню політику оборонних закупівель. Тому ми працюємо у тісній співпраці з українцями, підтримуючи у розвитку їхнього власного виробництва, і думаю, що всі партнери по коаліції, включно з Канадою, також отримають від цього реальну вигоду", – резюмував Блер.

Раніше Канада приєдналася до міжнародної "коаліції дронів", яку очолюють Латвія та Велика Британія.

Автор: Юлiя Недашківська

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.