Понедельник, 17 июня 2024 21:44

Росія зібралася продавати "Жигулі" в Об’єднаних Арабських Еміратах

автоваз,lada,веста,лада

Продажі автомобілів Lada російського "АвтоВАЗ" в Об’єднаних Арабських Еміратах почнуться вже цього року. Машини будуть представлені в дилерському центрі, розташованому на центральній автомобільній вулиці в Дубаї.

Про це заявив президент "АвтоВАЗу" Максім Соколов, передає Lenta.ru.

За словами Соколова, власник дилерського центру в ОАЕ приїжджав на завод у Тольятті (Росія) та підписав відповідну угоду. Наразі проводиться закупівля тестової партії та сертифікація машин для ринку ОАЕ, що займе чимало часу.

Соколов пояснив, що влада ОАЕ уважно ставиться до вимог безпеки. Старі сертифікати, які видавали в той час, коли російським виробництвом володіла Renault, не підходять, тому що на всій лінійці змінилися електроніка, блоки управління та системи безпеки.

Як повідомлялося, у березні 2022 року французька Renault зупинила виробництво автомобілів на заводі в Москві.

У травні російські активи французького автоконцерну Renault перейшли у державну власність РФ. Вартість своїх активів у РФ Renault оцінив у 2,2 млрд євро. Сума угоди, у межах якої активи перейшли у власність РФ становив 1 рубль. Угода з націоналізації активів Renault передбачає можливість зворотного викупу частки концерном протягом наступних шести років.

Автор: Галина Ялівець

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.