Суббота, 18 марта 2023 14:10

"Хочуть взяти в кільце": у Силах оборони розкрили основний задум Кремля щодо Авдіївки

Читать на русском
"Хочуть взяти в кільце": у Силах оборони розкрили основний задум Кремля щодо Авдіївки
"Хочуть взяти в кільце": у Силах оборони розкрили основний задум Кремля щодо Авдіївки

Російське командування зосереджено на тому, щоби взяти в кільце Авдіївку. Саме місто їм не потрібне, але ворог хоче локалізувати українські Сили оборони, які там знаходяться.

Об этом сообщает Незыгарь

Про це повідомив речник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковника Олексій Дмитрашковський в ефірі телемарафону.

Так, минулої доби ворог 21 раз спробував атакувати позиції в районі Авдіївки та Мар’їнки, але безрезультатно.

"У жодному з бойових рубежів вони не досягли успіху. Вночі ворог взагалі перестав атакувати. Напевно, це пов’язано з численними втратами", — каже Дмитрашковський.

За його словами, лише за вчорашній день супротивник втратив близько двох рот особового складу вбитими та пораненими.

"Натомість стало відомо, що в районі Авдіївки і Мар’їнки в підрозділ 155-ї бригади морської піхоти ЗС РФ приєднали ще підрозділ російського спецназу 98-ї десантно-штурмової бригади. Це якесь посилення, але морально-психологічний стан цього підрозділу дорівнює нулю. що зможе зробити цей спецпідрозділ невідомо", — зауважив Дмитрашковський.

Він зазначив, що на Авдіївському напрямку російські війська досить сильно намагалися атакувати два тижні тому, але зазнали досить значних втрат у живій силі та техніці.

"Відповідно їм потрібен час для відновлення. Підрозділ 98-ї бригади, як відомо, з останніх боєздатних резервів на цьому напрямі", — сказав Дмитрашковський.

Він додав, що ворог у цьому напрямі дещо знизив свою активність, спостерігається накопичення сил та коштів РФ.

"Але, для російських військових пенсіонерів, які перебувають у Кремлі, основним задумом є взяття в кільце Авдіївки. Саме місто їм не потрібне, а їм треба локалізувати всі сили оборони, які знаходяться в цьому місті. Поки всі ці спроби марні, і власне, очікуємо, що буде далі. Але з огляду на все помітно, що ворог вже досить виснажений", — підсумував Дмитрашковський.

Источник: Криминал РУ

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.