Четверг, 11 мая 2023 21:51

"Рапан Крокодилов": Зірка "95 кварталу" насмішив пародією на "дон-дон Кадирова", який звертається до Пригожина

Читать на русском

"Рапан Крокодилов ": Зірка "95 кварталу" насмішив пародією на "дон-дон Кадирова", який звертається до Пригожина

Зірка "95 кварталу" Юрій Великий насмішив новою пародією. Цього разу гуморист спародіював Рамзана Кадирова та його звернення до Євгена Пригожина.

"Після того як Євген Пригожин заявив, що збирається вийти з Бахмута, йому терміново на допомогу пообіцяв прийти голова "тіктоківських" формувань Кадиров. Зокрема, він записав кілька відеозвернень до Пригожина, в яких заявив, що готовий його там підмінити. Але при цьому не забув поскаржитися на те, що Пригожин залишив йому найважчу ділянку. Ну що ж, побачимо, коли приїдуть його тіктокери і чи приїдуть взагалі?", — прокоментував нову пародію Великий.

У ролику гуморист в образі "дон-дон Кадирова" називає себе "Рапаном Крокодиловим" і обіцяє "якомога повільніше" їхати на допомогу Пригожину.

У коментарях українці дякують Великому за підняття настрою.

"Юрію, браво! Ідеальне перевтілення", "Юрій — геній пародії", "Ну це ж геніально, дякую за гарний настрій", "Я засміявся, передивляючись цей ролик, і зрозумів, що це був мій перший сміх за останній тиждень. Дякую!", "Третя година ночі, дивлюся і вгораю, сім’я думає, що з глузду з’їхала, вони ж не знають, що я з Великого ржу, дон", — пишуть у коментарях.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.