Воскресенье, 31 декабря 2023 22:23

Голова СБУ Малюк у новорічному вітанні відкрив секрет морського дрона, що уразив Кримський міст

Читать на русском

Голова СБУ Малюк у новорічному вітанні відкрив секрет морського дрона, що уразив Кримський міст

Голова СБУ Малюк у новорічному вітанні відкрив секрет морського дрона, що уразив Кримський міст

СБУ надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб влаштувати ворогу якомога більше сюрпризів.

Голова СБУ генерал Василь Малюк заявив, що боротися з ворогом допомагає ментальний зв’язок між українськими воїнами різних поколінь.

Про це йдеться в його новорічному привітанні, оприлюдненому в неділю, 31 грудня, в якому він назвав 2023 рік “ще однією героїчною сторінкою українського народу у боротьбі проти ворога”.

“Ми міцно стоїмо на своїй землі. За неї віддають життя кращі сини та доньки України. Так само її захищали наші славетні козацькі пращури. Тому що воля та свобода завжди були найвищою цінністю для українців”, — наголосив генерал Малюк.

За його словами, ментальний зв’язок між воїнами різних поколінь відчувається і сьогодні, допомагаючи у боротьбі з ворогом.

“Не дарма унікальна технічна розробка Служби безпеки України – морські дрони Sea baby, якими ми вразили Кримський міст і чимало російських військових кораблів, – була створена саме за прототипом козацької чайки", — наголосив голова СБУ.

Генерал Малюк підкреслив, що СБУ надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб влаштувати ворогу якомога більше сюрпризів, і запевнив, що цього року спецслужбі вдалося виконати чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі.

“Ми працюємо разом із побратимами з Сил оборони у найгарячіших точках війни – від Херсонщини до Донеччини. Наші дрони випалюють вщент російську техніку. Снайпери дістають цілі на рекордній відстані. Контррозвідка та військова контррозвідка затримують зрадників і колаборантів, щоб вичистити п’яту колону всередині країни. Кіберфахівці відбивають тисячі російських кібератак, захищаючи критичну інфраструктуру. А слідчі СБУ якісно документують всі воєнні злочини армії РФ. Це наш щоденний внесок у Перемогу!” — заявив він.

Також очільник СБУ зазначив, що українці точно знають, що вони захищають і за що воюють: щоб у нашій країні знову панували мир і процвітання і щоб наші діти зростали в безпечній і заможній Україні.

“Бажаю кожній українській родині злагоди, щастя й добробуту. З новими роком”, — завершив своє привітання Василь Малюк.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.