Суббота, 06 января 2024 08:24

Гуменюк назвала мету удару по пункту управління під Севастополем

Читать на русском

Гуменюк назвала мету удару по пункту управління під Севастополем

Гуменюк назвала мету удару по пункту управління під Севастополем

Головною метою удару по пункту управління ворога під Севастополем було позбавлення окупантів зв’язку на південному напрямі фронту.

Про це повідомляє речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Наша бойова робота базується якраз на тому, щоб діяти за конкретними точками та обчислюваними об’єктами з урахуванням того, що ворог може ховатися за мирним населенням. Тому сподіватимемося, що розвіддані нам дозволять зробити об’ємні висновки, щоб переконатися, що управління військами ворог втрачає продуктивно за нашої роботи", — сказала спікер.

За її словами, інформація про те, що це був командний пункт об’єднання окупаційних військ, попередня. Остаточні відомості уточнюються.

Гуменюк також прокоментувала інформацію, що розповсюджується мережею, про те, що уражений пункт управління під Севастополем відповідав за захищений канал зв’язку з Кремлем. Вона не відкидає цього, зазначаючи, що дані уточнюються. Але спікер підкреслила, що метою операції було позбавлення окупантів зв’язку на південному напрямку.

"Але мета була саме така: позбавити південного напряму, зокрема управління. А зв’язок — це нерви військової операції, тому нехай нервують", — заявила вона.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.