Среда, 06 марта 2024 21:33

В Одесі Зеленський із прем’єром Греції вшанували пам’ять загиблих внаслідок влучання російського "Шахеда" в житловий будинок

Читать на русском

В Одесі Зеленський із прем’єром Греції вшанували пам’ять загиблих внаслідок влучання російського

В Одесі Зеленський із прем’єром Греції вшанували пам’ять загиблих внаслідок влучання російського "Шахеда" в житловий будинок

Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс ушанували пам’ять загиблих 2 березня одеситів. Трагедія сталась внаслідок влучання російського БпЛА "Шахед" у дев’ятиповерхівку.

Про це повідомляє Офіс президента. Володимир Зеленський поспілкувався з мешканцями пошкодженої дев’ятиповерхівки та сусідніх будинків.

Люди розповіли президенту про свої переживання під час ворожої атаки. Також вони подякували всім службам і місцевій владі, які врятували людей і зараз надають необхідну допомогу.

Глава держави висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблих унаслідок російської атаки. Також він побажав швидкого одужання всім постраждалим.

"Ми розуміємо, що це великий біль, насамперед для тих, хто втратив близьких", – сказав Володимир Зеленський.

Зеленський з прем’єром Греції в Одесі вшанували пам’ять загиблих внаслідок влучання російського  qrxiquikhiquhant

За його словами, усі відповідні служби виконували свої обов’язки, допомагали, боролися за життя наших людей. Президент наголосив на важливості забезпечення всім необхідним тих, хто втратив житло.

"Щодо квартир, втрати документів – із цим обов’язково допоможуть. Усі отримають компенсації за знищене житло. Міська й центральна влада проконтролюють це питання", – підкреслив президент.

Зеленський з прем’єром Греції в Одесі вшанували пам’ять загиблих внаслідок влучання російського

Зазначається, що зруйнований під’їзд не підлягає відновленню та має бути демонтований із подальшим зміцненням тримальних конструкцій решти будинку. Заяви на отримання компенсації за програмою "єВідновлення" подали власники 12 знищених квартир, шестеро – у процесі оформлення заявок та збору документів.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.