Четверг, 16 февраля 2023 17:20

Фонд гарантування завершив ліквідацію "Родовід Банку"

родовід

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завершив ліквідацію АТ "Родовід Банк".

Об этом сообщает Компромат


"Відповідно до приписів частини третьої статті 53 закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" з моменту затвердження ліквідаційного балансу ліквідаційна процедура банку вважається завершеною", – сказано в повідомленні Фонду.

У Фонді нагадали, що, відповідно до статті 52 закону, вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені в результаті ліквідаційної процедури та продажу майна банку на дату складення ліквідаційного балансу, вважаються погашеними.

Фонд гарантування також закрив накопичувальний рахунок АТ "Родовід Банк". З огляду на це реквізити накопичувального рахунку банку не дійсні і платежі на них не приймаються.

На момент визнання АТ "Родовід Банк" неплатоспроможним банк був санаційним і за специфікою своєї діяльності не залучав кошти на вклади від громадян, а тому виплати гарантованих сум відшкодування в цьому банку Фондом не здійснювались.

Національний банк України у грудні 2017 року ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії "Родовід Банку" та його ліквідацію.

"Родовід Банк" мав ліцензію санаційного банку, був віднесений до категорії неплатоспроможних 25 лютого 2016 року.

Источник: Люди

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.