Четверг, 09 марта 2023 15:16

Патрульні Київщини продовжують виявляти правопорушників (ФОТО)

Патрульні Київщини продовжують виявляти правопорушників (ФОТО)

Від учора, 8 та 9 березня, патрульні Київщини виявили у 5 громадян наркотичні речовини

Об этом сообщает Руспресс

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області " у Facebook.

Учора, 8 березня, у Борисполі інспектори помітили підозрілого хлопця, що вистрибнув з вікна закинутого будинку та спробував утекти. Зупинивши 19-річного хлопця, патрульні провели поверхневий огляд та виявили 2 zip-пакети з речовинами рослинного походження.

Тієї ж доби на вулиці Соцмістечко, що у Борисполі, поліцейські виявили підозрілого чоловіка та зупинили його. Під час поверхневого огляду патрульні виявили у 38-річного громадянина zip-пакет з, імовірно, наркотичною речовиною.

Наступний випадок трапився сьогодні, 9 березня, на вулиці Броварській у Борисполі інспектори виявили двох чоловіків, які помітно занервували, щойно побачили службове авто. У результаті поверхневого огляду громадян патрульні виявили у кожного по одному zip-пакету з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Також патрульні помітили пішохода, який різко змінив напрям руху та пришвидшив ходу. Інспектори зупинили 27-річного чоловіка, а під час поверхневого огляду виявили блістер з таблетками, ймовірно, наркотичної дії.

Оскільки у всіх цих випадках є ознаки кримінального правопорушення, охоронці порядку викликали на місця пригод слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили речовини на експертизу та надалі встановлюватимуть всі обставини цих справ.

Нагадаємо, що нервував при зустрічі з поліцією: у Броварах затримано чоловіка з наркотиками.


Источник: Руссиангейт

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.