Понедельник, 10 апреля 2023 17:15

Росія може отримати від Ірану нові дрони Miraj-532 для ударів по Україні, – ЗСУ

Читать на русском
Росія може отримати від Ірану нові дрони Miraj-532 для ударів по Україні, – ЗСУ
Росія може отримати від Ірану нові дрони Miraj-532 для ударів по Україні, – ЗСУ

Керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що незабаром Росія зможе застосовувати нові іранські дрони у війні з Україною. Йдеться про іранський дрон-камікадзе Miraj-532, який вже незабаром може бути доставлений до Росії.

Об этом сообщает Компромат PRO

Про це речниця розповіла в ефірі спільного телемарафону "Єдині новини" 10 квітня. Наталія Гуменюк не відкидає, що Росія вже зовсім скоро зможе застосувати новий іранський дрон для обстрілів української території.

"Ймовірно, вони можуть бути в Україні. Ми розуміємо, що на тлі певної нестачі ракет, критичної їх кількості, доведений до такої межі ворог може вишукувати нові засоби поразки, у тому числі домовлятися з партнерами про такі поставки. Поки що ми не фіксували нічого такого", – розповіла Гуменюк.

Водночас, вона додала, що українські фахівці докладно вивчають заявлену характеристику безпілотника та шукають способи протидії. Так, речник запевняє, що існуючі в Україні системи ППО цілком зможуть захистити і збити іранські безпілотники.

Гуменюк також підтвердила те, що якість російських дронів, які нині окупанти застосовують в Україні, значно знизилася. Ймовірно, у такий спосіб спрацьовують санкції, що впливають і на бойовий стан супротивника. Однак не варто недооцінювати ворога, який збирає інформацію про те, які засоби поразки будуть найефективнішими.

Источник: Растрига

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.