Вторник, 09 мая 2023 13:59

Сподіваючись отримати швидкий кредит, жителька Борщова потрапила у шахрайську пастку та втратила понад 23 тисячі гривень

Повідомлення про шахрайство надійшло до співробітників Борщівського відділення поліції від жительки громади. У неї невідома особа видурила понад 23 тисячі гривень, обіцяючи оформити швидкий кредит.

сподіваючись отримати швидкий кредит, жителька борщова потрапила у шахрайську пастку

Як з’ясувалося, жінка через оголошення знайшла фірму, яка надає послуги кредитування. Зв’язалася телефоном з представником даної установи. Він запевнив, що вона зможе отримати онлайн кредит готівкою у сумі 80 тисяч гривень. Але для цього потрібно оформити страховку, перерахувавши на рахунок кредитної «фірми» гроші. Жінка повірила і перекинула понад 23 тисячі гривень. Проте кредиту вона не отримала і гроші за страховку їй не повернули.

За даним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення особи афериста та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Поліцейські звертаються до краян не довіряти незнайомцям та не вестися на сумнівні пропозиції, а тим паче, коли мова йде про гроші. Оформляйте кредити лише у офіційних фінансових установах. Не скидайте гроші на невідомі вам рахунки.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.