Четверг, 25 мая 2023 08:40

Справа вбивства 5-річного Кирила Тлявова з Переяслава: експоліцейському дали чотири роки (ФОТО)

Справа вбивства 5-річного Кирила Тлявова з Переяслава: експоліцейському дали чотири роки (ФОТО)

Сьогодні, 25 травня, Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд, за шість днів до 4-их роковин, оголосив вирок у справі вбивства 5-річного Кирила Тлявова – чотири роки позбавлення волі за неумисне вбивство призначили колишньому поліцейському Івану Приходьку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

31 травня 2019 року четверо людей, серед яких двоє поліцейських, відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у хлопчика, що був у сусідньому дворі. 3 червня п’ятирічний Кирило Тлявов помер у лікарні.

Сьогодні суд ухвалив вирок. Втім вирішив строк перебування Приходька під вартою врахувати за позбавлення волі – він вже відсидів в СІЗО 3,5 роки. Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури оскаржуватимуть цей вирок у встановленому законом порядку.

Також з Приходька на користь держави стягнуть понад 135 тисяч гривень. Також він має сплатити мільйон гривень моральної шкоди родичам загиблого хлопчика: батькам Кирила — 800 тисяч гривень, бабусі — 200 тис.₴

Іншому правоохоронцю Володимиру Петровцю суд призначив випробувальний термін на 2 роки за збереження патронів.

Ще двох фігурантів справи — Дмитра Кривошея та сина Володимира Петровця, який на момент скоєння злочину був неповнолітнім, суд виправдав.

Нагадаймо, що ґвалтівники по Кагарлицькій справі отримали по 11 років ув’язнення.

На зображенні може бути: 1 особа, дитина, усміхається та текст

На зображенні може бути: 4 людини

На зображенні може бути: 4 людини

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.