Пятница, 05 января 2024 05:20

Генерал відповів, чи зможе Україна звільнити Крим: "Буде складно"

Читать на русском

Генерал відповів, чи зможе Україна звільнити Крим:

Генерал відповів, чи зможе Україна звільнити Крим: "Буде складно"

Ракети великої дальності можуть нейтралізувати авіабазу в Саках та логістичну базу в Джанкої. Їх використання зробить Крим непридатним для російських військ та створить можливості для подальших дій, таких як запровадження спецназівців у регіон. Про це повідомив екс-командувач військ США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес в ефірі телемарафону.

"Я вважаю, що Крим залишається вирішальною територією... Після звільнення Криму, я думаю, ми побачимо зовсім іншу динаміку як усередині Росії, так і всередині Донбасу. Як ви це зробите? Звичайно, це буде складно, але високоточна зброя великої дальності зробить" Крим непридатний для російських військ.Я маю на увазі, що Україна вже довела цю концепцію лише 3 ракетами Storm Shadow.Командувач Чорноморського флоту вже вивів одну третину своїх кораблів із Севастополя.Це були лише 3 штормові тіні. Уявіть собі, якби Україна мала 50 або 100 таких ракет. Що могло б статися із Чорноморським флотом", — сказав Бен Годжес.

За його прогнозами, використання високоточної зброї великої дальності може призвести до змін як у Росії, так і на Донбасі. Такі ракети є дуже важливими для досягнення успіху у цій стратегічній операції. Також генерал-лейтенант переконаний, що великий міст у Криму можуть зруйнувати вже цього року.

"Для Росія було б неможливо просто залишатися там. Отже, критично важливою частиною визволення є неможливість перебування там російських військ, що, на мою думку, також створить можливості для спецназівців усередині Криму. І тоді, звісно, вам доведеться його ізолювати. Я думаю, що великий міст зруйнується цього року, 2024-го", — додав генерал.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.