Среда, 19 июня 2024 09:28

Від отриманих на фронті поранень помер захисник з Рівного

Читать на русском
Від отриманих на фронті поранень помер захисник з Рівного
Від отриманих на фронті поранень помер захисник з Рівного

У Рівному 19 червня відбудеться прощання із загиблим захисником України, Сергієм Ковалевичем. Внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині воїн зазнав важких поранень і помер 13 червня 2024 року.

Про трагічну втрату повідомив виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. Воїнові було 47 років.

Сергій Ковалевич народився 26 жовтня 1976 року в Рівному. Спочатку навчався у рівненській школі № 8, а в старших класах — у селі Глинне Рокитнівського району. Після цього служив в армії протягом двох років.

Сергій працював у столярних цехах, мав справді золоті руки й розумівся на всьому, за що брався. Він дуже любив свою дружину та двох дітей: доньку та сина. Прочитав багато книг і був всебічно розвиненою людиною. Побратими на фронті навіть дали йому позивний "Гугл", бо він завжди знав відповіді на всі питання.

На початку повномасштабного вторгнення Сергій разом із братом Олегом були в Польщі. Олег повернувся до України наступного ж дня, а менш ніж за місяць Сергій також повернувся, щоб стати на захист держави.

Спочатку було злагодження та навчання на полігоні, після чого він почав виконувати бойові завдання. У липні 2022 року Сергій отримав поранення, але це не зупинило його від повернення на фронт. Він завжди казав: "Хто, як не я, буду захищати країну". Воїн прагнув бути гідним прикладом для дітей, аби вони пишалися своїм батьком.

На жаль, під час бойових дій на Донеччині Сергій отримав важкі поранення внаслідок мінометного обстрілу ворога. Від отриманих травм захисник помер 13 червня 2024 року. Прощання з воїном відбудеться 19 червня о 09:30 на Майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на Алеї Героїв кладовища "Нове".

 dqdiqhiqqeiuuant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.