Воскресенье, 05 февраля 2023 17:53

Росіяни наступають на чотирьох напрямках, де ЗСУ відбили ворожі атаки - Генштаб

ЗСУ

Попри великі втрати, росіяни щоденно ведуть наступальні дії на декількох напрямках, а Сили оборони відбили атаки росіян в районах 9-ти населених пунктів.

Об этом сообщает Руспресс

Зокрема, російські загарбники продовжують наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про це повідомив сьогодні, 4 лютого у ранковому зведенні Генштаб України.

Так, за їх даними, лише за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна, Діброва Луганської області, а також Верхньокам’янське, Червона Гора, Парасковіївка, Бахмут та Іванівське Донецької області.

Протягом минулої доби противник завдав 20 авіаційних та 3 ракетних удари, зокрема, по цивільній інфраструктурі Харківської та Миколаївської областей, є жертви серед цивільного населення. Здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут і Іванівське Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження окупантів. Знищено 4 БпЛА противника типу "Орлан-10". А ракетники та артилеристи уразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили противника та 1 важку вогнеметну систему "Cолнцепьок".

Нагадаємо, вчора, 3 лютого, СБУ викрила російську агентуру, яка розвідувала позиції спецпризначенців ЗСУ. Зокрема, контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала групу агентів фсб у Дніпропетровській області. Зловмисники збирали розвіддані про місця дислокації та переміщення підрозділів Сил оборони у прифронтових районах сходу України.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин — у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Скелет РУ

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.