Воскресенье, 26 февраля 2023 05:46

Ударом Excalbur ЗСУ знищили рідкісну станцію контрбатарейної боротьби "Рись" ЗС РФ

Читать на русском
Ударом Excalbur ЗСУ знищили рідкісну станцію контрбатарейної боротьби "Рись" ЗС РФ
Ударом Excalbur ЗСУ знищили рідкісну станцію контрбатарейної боротьби "Рись" ЗС РФ

На Херсонщині артилеристи ЗСУ знищили російську радіолокаційну станцію АРК-1 "Рись".

Об этом сообщает Скелеты в шкафу

Про це повідомляють аналітики Deep State.

Стверджується, що удару було завдано 22 лютого, але ролик з’явився тільки зараз. Атакували російський РЛС високоточним боєприпасом M982 Excalibur бійці 406 окремої артилерійської бригади. Станція розташовувалась у районі села Заводівка Каховського району.

Як зазначають на " Мілітарному ", після розвалу Радянського союзу та РФ, і Україна отримали станції контрбатарейної боротьби "Рись". Комплекс був створений для розвідки та стрілянини наземної артилерії. На озброєння РЛС надійшов 1977 року.

Виконано "Рись" на базі броньованого тягача МТ-ЛБ, який забезпечує захист екіпажу від стрілецької зброї. РЛС — це автономний комплекс із власними засобами навігації, орієнтування, топографії та зв’язку. Практично все обладнання машини, крім двох випромінювачів та антени, розташоване всередині "Рися".

всу уничтожили рлс рысь

РЛС "Рись" надійшла на озброєнні у 1977 році

Українська армія використала станцію РЛС "Рись" у 2014 році. У ході експлуатації стало зрозуміло, що аналогова система машини не дозволяє інтегрувати її в автоматичну систему керування вогнем артилерії, яку тоді створювали волонтери. Також машина не відповідає сучасним вимогам щодо точності визначення координат та час реакції.

Источник: Скелет РУ

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.