Понедельник, 10 июня 2024 22:02

Реброва обурили заявою перед матчем із Молдовою

Читать на русском

Реброва обурили заявою перед матчем із Молдовою

Реброва обурили заявою перед матчем із Молдовою

Головний тренер збірної України Сергій Ребров категорично не погодився із твердженням про слабкість останнього спаринг-партнера його команди перед стартом на Євро-2024 – Молдови. Наставник "синьо-жовтих" нагадав про успіхи суперників у відбірному турнірі до континентальної першості.

Про це Ребров заявив на прес-конференції у Кишиневі. Тренер українців посперечався з одним із журналістів, відповідаючи на запитання щодо рівня молдавської команди, нагадавши, що ця команда до останнього претендувала на вихід із групи та взяли чотири очки у поєдинках проти Польщі.

 queiqzkiqzkiqtzant

"Чому з Молдовою не дуже серйозна гра, якщо Молдова обіграла Польщу? Чому вона несерйозна? Як рахувати? З того, скільки у Молдови перемог у кваліфікації? Я вважаю, що для нас усі матчі є важливими. Різні суперники, різні манери гри. Я з великою повагою належу до збірної Молдови. Я переглянув багато їхніх матчів. Я вважаю, що це дуже міцна команда. Вони посіли четверте місце у відборі, але заслуговували на більше. Для нас це буде серйозна гра. Тим більше, вона остання перед ЧЄ", – сказав Ребров.

Зустріч українців та молдаван відбудеться 11 червня. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Молдова – Україна. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.