Среда, 22 марта 2023 17:08

Усе заперечував: оприлюднено фото російського паспорту «піщаного генерала» та власника «Юніграну» Наумця

Усе заперечував: оприлюднено фото російського паспорту «піщаного генерала» та власника «Юніграну» Наумця

Минулого року Печерський суд виніс рішення про арешт майна на суму 1 млрд грн, що належить Ігорю Наумцю, власнику компанії "Юнігран".

Об этом сообщает Компромат PRO

Він був звинувачений у незаконному видобутку корисних копалин, фінансуванні тероризму та зв’язках з росією. Проте Наумець наполягав на тому, що він є громадянином України та заперечував усі звинувачення, висунуті проти нього.

Щодо Ігоря Наумця йшли тривалі розслідування, але тепер до рук нашої редакції потрапили докази наявності російського громадянства у бізнесмена. Зокрема, йдеться про паспорт рф Наумця та його дружини Олени Наумець.

При детальному вивченні документів стало відомо, що Наумець отримав прописку у місті Москва по вул. Арбат 51, у квартирі 32а у 2004 році.

Паспорт російської федерації був виданий йому у 2006 році в Московському УВС ЦАО відділу внутрішніх справ району Арбат. А у 2014 році Наумець подав документи на заміну паспорта після досягнення 45 років. При цьому у графі місце народження написано "м. Запоріжжя, Україна".

Також у 2008 році Наумець отримав і закордонний паспорт, в якому у графі громадянство написано "російська федерація".

Важливим є й той факт, що підприємець буквально за кілька днів до війни виїхав за кордон нібито з робочого відрядження. Досі від початку повномасштабного вторгнення Ігор Наумець не відвідав Україну. За його словами, "на нього ведеться полювання в Україні".

Також деякі філії його бізнесу викликають запитання. Як відомо, Наумець є засновником у низці інших компаній. Серед них — і консервний завод, що працює, в окупованому росією Криму, де Наумцю належить не менше чверті підприємства.

Крім того, підставою для порушення кримінальної справи стало те, що звинувачення підозрює його у постачанні продукції компанії до ОРДЛО, що Наумець також заперечує.

Крім звинувачення у зв’язках із країною-терористом, Наумець, ймовірно, був замішаний і у справах незаконного видобутку копалин. Сам бізнесмен запевняє, що має експертний висновок щодо легальності видобутого піску. Крім того, обсяг видобутого піску збігається з обсягом проданого, що, за його словами, засвідчено у звітах Держгеонедру.

Сам бізнесмен повністю заперечує будь-яку причетність до російської федерації, попри численні звинувачення з боку правоохоронних органів. Підприємець заявляє, що він дійсно навчався в Московському навчальному закладі та є одруженим на громадянці росії, але сам він начебто має лише український паспорт.

Игорь Владимирович НаумецИгорь Владимирович НаумецИгорь Владимирович НаумецИгорь Владимирович НаумецЕлена Алексеевна Наумец_Игорь Владимирович НаумецЕлена Алексеевна Наумец_Игорь Владимирович НаумецЕлена Алексеевна Наумец_Игорь Владимирович Наумец

Автор: Ольга Кобзар

Джерело

Источник: Компромат

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.