Вторник, 14 мая 2024 16:36

Апеляційний суд переглянув рішення щодо фігуранта, який погрожував зброєю поліцейським

Апеляційний суд переглянув рішення щодо фігуранта, який погрожував зброєю поліцейським

Сьогодні, 14 травня, у Київському апеляційному суді фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення застави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Сьогодні апеляційний суд міста Київ переглянув запобіжний захід підозрюваному та прийняв рішення про тримання під вартою без можливості внесення застави.

8 травня відомий кримінальний авторитет із Броварів Віктор Журавель плювався на поліцейських та погрожував їм вбивством. Віктор Журавель відомий тим, що взяв "під особистий контроль" місцеву територіальну оборону Броварів. Йому оголошені підозри за хуліганство, погрози вбивством поліцейським та нанесення їм тілесних ушкоджень.

Прокуратура під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу Журавлю наполягала на триманні під вартою на час слідства без права внести заставу. Втім без проблем та, ймовірно, за зовсім невелику винагороду тамтешній суддя Олександр Скрипка призначив смішну для Журавля заставу у 242 тисячі гривень. На це рішення щодо кримінального авторитета Журавля прокуратура одразу подала апеляцію.

Пізніше стало відомо, що на суддів апеляційного суду чиниться тиск для залишення в силі рішення суду першої інстанції.

Нагадаймо, що поліцейські Київщини повідомили про підозру чоловіку, який 11 травня у Броварах кинув у поліцейського гранату.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.