Пятница, 21 июня 2024 09:22

Дружина заступника голови Держпродспоживслужби під час війни ховає статки та відпочиває за кордоном

Читать на русском
Дружина заступника голови Держпродспоживслужби під час війни ховає статки та відпочиває за кордоном
Дружина заступника голови Держпродспоживслужби під час війни ховає статки та відпочиває за кордоном

Дружина заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Крейтора веде розкішне життя у той час як посадовець ховає майно з декларації.

Про це ЗМІ дізналися з розслідування майнового стану посадовця.

Це вдалося зробити завдяки аналізу фотографій з Instagram дружини Крейтора, доступ до якого вона закрила після першої публікації.

 queiqzkiqzkiqtzant

Дружина посадовця Катерина Крейтор (дівоче прізвище Кущієнко) офіційно не декларує доходів. Вона виховує двох дітей. Ще Катерина веде "Telegram"-овий канал з психології на 12 підписників.

Крейтор офіційно вказує, що проживає у столичній квартирі батька дружини, але це далеко на уся інформація. Згідно з фотографіями та геолокаціями Катерини Крейтор, вона тривалий час мешкала в Ірпені Київської області. Як з’ясували ЗМІ, у батьків посадовця там є нерухомість. Однак це майно посадовець не декларує.

Також дружина заступника голови Держпродспоживслужби протягом кількох років публікувала фотографії, де вона перебуває за кермом автівки та саму машину. При цьому, Крейтор у деклараціях вказував, що не володіє машиною та не користується нею. Також не було інформації про наявність автівки в Катерини Крейтор.

Можливо, мова може йти про Mazda 6 (2018), яку імпортували з-за кордону та оформили на родичів посадовця, але це є лише припущення.

Під час аналізу фотографій дружини ми помітили, що вона є власницею коштовних сумок.

Найцікавішими для нас виявилися фото з поїздок Катерини Крейтор, де її також супроводжував чоловік. До знайомства з Андрієм жінка у травні 2014 року поїхала до російського Санкт-Петербургу. Тобто це сталося після окупації та анексії Криму та після початку бойових дій у Донецькій та Луганській областях України.

Після початку подружнього життя кількість фотографій з відпочинку стрімко зростає. Влітку 2017 та взимку 2017/2018 років родина їздить до турецького Кемеру та египетського Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх) в готель Siva Sharm Resort & Spa.

Восени 2018 року родина проводить понад місяць на Криті в готелі Greece Mitsis Rinela Beach Resort, а в грудні летить до Будапешту та Відня.

У травні 2019 родина відпочиває в 5-зірковому Rixos Premium Dubai JBR в ОАЕ. В серпні 2020 року – в турецькій Анталії, у вересні – у Чорногорії. Грудень та новорічні свята родина ексофіцера СБУ проводить на Шрі-Ланці в Taj Bentota Resort & Spa.

У травні 2021 року родина знов відпочиває в турецькій Анталії. Для цього обирають 5-зірковий Dobedan Exclusive Hotel Belek.

Грудень та січень 2021 року родина проводить на острові Пхукет в Таїланді. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну поїздки на деякий час зупиняються, але вже в серпні 2022 року Катерина Крейтор публікує фотографії з Амстердаму та Дюссельдорфу.

В серпні 2023 року жінка з дітьми знов у Туреччині. Відпочивають в 5-зірковому Voyage Belek Golf And Spa. Після цього восени психолог Крейтор відвідує Кьольн та Париж.

У березні 2024 року жінка публікує фотографії з Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх), а у квітні – знов з Парижу. Цікаво, що всі ці поїздки та витрати на них відсутні в деклараціях пана Крейтора, що є недостовірним декларуванням.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.