Четверг, 04 апреля 2024 18:32

Опитування "Рейтинг": повністю схвалюють діяльність Зеленського 22% українців

Читать на русском

Опитування

Опитування "Рейтинг": повністю схвалюють діяльність Зеленського 22% українців

У лютому 2024 року порівняно з вереснем 2023 року знизилася частка українців, які повністю схвалюють діяльність президента України Володимира Зеленського з 42% до 22%. Водночас 41% українців відзначили, що "скоріше схвалюють" діяльність глави держави.

Це випливає з результатів опитування Соціологічної групи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту. Так, 22% українців повністю підтримують діяльність президента, тоді як 15% навпаки – виявили повну незадоволеність його діями.

Решта 18% опитаних заявили, що "скоріше не схвалюють" діяльність Зеленського, 41% – "скоріше схвалюють", тоді як 4% українців відмовилися відповісти.

У вересні 2023 року повну підтримку діям президента висловлювали 42% опитаних. Однак протягом п’яти місяців цей показник знизився на 20%.

Повністю схвалюють діяльність Зеленського 22% українців – опитування  dqdiqhiqqeihtant

Також 77% українців заявили, що "повністю схвалюють" діяльність Збройних сил України, а 24% – повністю підтримують діяльність міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Повністю схвалюють діяльність Зеленського 22% українців – опитування

Зазначимо, що опитування відбувалося з 17 по 21 лютого 2024 року шляхом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера.

Усього було опитано 2000 респондентів, що проживають у всіх регіонах України, за винятком окупованих територій, та віком від 18 років і старше. Вибірка не охоплює українців, які тимчасово перебувають за межами країни.

Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2,2%. Фінансування дослідження здійснювалося Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.