Среда, 15 мая 2024 08:01

Адмірал США розкрив плани Путіна та закликав допомогти Україні

Читать на русском

Адмірал США розкрив плани Путіна та закликав допомогти Україні

Адмірал США розкрив плани Путіна та закликав допомогти Україні

Військовий бюджет Сполучених Штатів становить близько 900 мільярдів доларів, і 60 млрд для України – це невелика сума, зазначив Джеймс Ставрідіс.

Адміністрація президента США Джо Байдена та Конгрес не повинні відмовляти Україні у наданні військової допомоги. Глава Кремля Володимир Путін "прагне" захопити всю територію української держави і не зупиниться. Сума 60 мільярдів доларів ніяк не вплине на величезний американський військовий бюджет. Про це заявив колишній головнокомандувач об’єднаних сил НАТО, адмірал ВМС США Джеймс Ставрідіс.

Як повідомляє The Hill, він розповів про те, що російські окупанти починають просуватися вперед на фронті. Обстановка не покращиться, якщо Штати не нададуть допомоги.

"Питання в тому, де ми знаходимося сьогодні? Ми були в безвиході, поки допомога США не почала закінчуватися, і в результаті... росіяни зараз починають просуватися вперед, і ситуація не покращиться, якщо США не нададуть додатково 60 мільярдів доларів допомоги", – зазначив колишній високопоставлений військовий.

Також він зазначив, що допомога Україні ніяк не обтяжить оборонний бюджет Штатів.

"Джоне, я знаю, що це звучить як великі гроші, але в контексті оборонного бюджету США, який становить близько 900 мільярдів доларів, 60 мільярдів доларів не є величезною сумою", – сказав Ставрідіс.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.