Пятница, 12 апреля 2024 14:10

У РФ священники вигадали, як захистити країну від паводка

Читать на русском

У РФ священники вигадали, як захистити країну від паводка

У РФ священники вигадали , як захистити країну від паводка

Російські священники захищають Курганську область від паводка. Вони навіть вирішили провести особливий релігійний обряд.

Таке відео було оприлюднено в мережі. Наразі проводиться плановий обліт для моніторингу паводкової ситуації, який поєднано з профілактичними заходами. Глава Курганської митрополії розповів, що до нього зверталися місцеві православні з проханням здійснити обліт через загрозу повені. Початково планувалося, що на об’єкті будуть присутні й чиновники, але наразі там присутні лише священики та фахівці з надзвичайних ситуацій.

Нагадаймо, у прикордонних з Казахстаном регіонах РФ продовжується масштабна повінь, яка була викликана аварійним скиданням з водосховищ. А одне з російських міст Курган ризикує постраждати найбільше, через розлив річки Тобол. Попри те, що «велика вода» ще не дійшла до нього, там вже оголошена евакуація з районів, які точно підуть під воду, а при вищому рівні вода затоплює більшу частину міста. Також нагадаємо, що Росія звинуватила Казахстан у повені. Як відповідь на це Міністерство водних ресурсів та іригації Казахстану заявило, що країна не може впливати на природні стихії, оскільки потік води йде з Росії. У Оренбурзькій області ситуація з повінню є найгострішою. Нитка прориву греблі у річці Урал спричинила затоплення понад 10 тисяч будинків. В окремих районах Тюменської, Курганської та Самарської областей оголошено режим надзвичайної ситуації.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.