Понедельник, 10 июня 2024 20:19

На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко

Читать на русском

На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко

На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко

На фронті, працюючи на завданні, загинув один із кращих фотографів Збройних сил України — військовий фотограф Арсен Федосенко.

РБК-Україна розповідає, що відомо про цю трагічну подію.

Повідомлення про загибель

Про трагічну загибель фотографа стало відомо з дописів у соціальних мережах.

"На фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко. Дуже талановита людина була. Майстер. І справді світла людина. До ЗСУ приєднався весною 2022. Ми тоді з ним і познайомилися", — написав Борислав Береза на своїй фейсбучній сторінці.

Він додав, що дещо згодом — у травні — Федосенко із групою журналістів їздив по лінії фронту й робив репортажі про військовослужбовців.

"Перетнулися на Запоріжжі у Білогір’ї. Це була наша крайня позиція. Постійні обстріли. І він туди приїхав. Не налякався. Як і завжди. Він посміхався та робив фото. На нулі", — розповів чоловік.

Він додав, що військовий фотограф завжди ризикує життям, "щоб ми побачили більше".

"Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці Страткому — це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був... Страшне слово "був". Русня вбила його. КАБи. Мої співчуття родині. Вічна пам’ять Герою. RIP", — підсумував Береза.

На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко rxidteiqeqihhant

Публікація Борислава Берези (скріншот: facebook.com/borislav.bereza)

"Загинув один із найкращих фотографів Збройних сил України — Арсен Федосенко. Це туга і невимовний біль, бо бачився з ним на "Книжковому Арсеналі", говорили про службу, але так і не зробили спільного фото, бо він завжди був по той бік апарату. Загинув як Герой, бо він ним і був", — наголосив Тарас Іщик і подякував за все, що вони робили разом.

На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко

"Могли перетнутися в пяятницю, але розминулися... Арсен пішов від нас із фотоапаратом в руках, працюючи на завданні", — додав Роман Заяць.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.