Понедельник, 22 апреля 2024 09:42

Телеведуча Наталка Фіцич повідомила про початок лікування онкозахворювання

Читать на русском

Телеведуча Наталка Фіцич повідомила про початок лікування онкозахворювання

Телеведуча Наталка Фіцич повідомила про початок лікування онкозахворювання

Ведуча телеканалу "Прямий" та дружина нардепа від "Європейської Солідарності" Володимира Ар’єва Наталка Фіцич розпочала курс лікування раку. Ця хвороба повернулася до тележурналістки через 12 років після минулого лікування.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у "Фейсбуці". Фіцич зазначила, що намагатиметься продовжити працювати в етері, але зі змінами.

"Від завтра моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма", – йдеться в повідомленні.

Журналістка уточнила, що пухлини знайшли декілька тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилось, не повністю.

Вона зазначила, що планує продовжувати працювати на телеканалі, але зі змінами у графіку у зв’язку з новим сезоном. Від понеділка до п’ятниці вона буде вести етер разом з партнером о 13:00 та сама – о 14:00.

Крім того, Фіцич закликала всіх бути уважними до свого здоров’я: пройти медичний огляд, здати базові аналізи та перевірити стан хронічних захворювань.

"Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початку. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби", – додала вона.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.