Среда, 15 мая 2024 06:46

Окупант застрелив мирного жителя на Харківщині, — Офіс Генпрокурора

Читать на русском Read in English

Окупант застрелив мирного жителя на Харківщині, — Офіс Генпрокурора

Окупант застрелив мирного жителя на Харківщині, — Офіс Генпрокурора

За даними відомства, 14 травня у Стариці Харківської області російський військовий впритул вистрілив у місцевого жителя 46 років. Ще одна людина числиться серед зниклих безвісти.

Російський військовослужбовець застрелив 46-річного громадянського жителя у Вовчанській громаді Харківської області, ще один місцевий мешканець перебуває серед зниклих безвісти. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

За інформацією відомства, 14 травня 2024 року в населеному пункті Стариця військовий з російського угруповання військ впритул вистрілив у місцевого жителя 46 років.

Офіс прокурора має інформацію про те, що в ході нападу ще один мирний житель зник, де він зараз — поки що невідомо. У працівників правоохоронного відомства є кілька версій того, що сталося — позбавлення волі чи вбивство. Повідомляється, що в населеному пункті йдуть бойові зіткнення.

"Прокурори Харківської обласної прокуратури внесли відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни", – наголошується в повідомленні.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.