Воскресенье, 03 декабря 2023 14:34

"Місцезнаходження невідоме", – історія про втрату трупа окупанта дорогою на Ростов

Читать на русском

"Місцезнаходження невідоме ", – історія про втрату трупа окупанта дорогою на Ростов

По Z-каналах поширюється новий скандал, який сколихнув путінську армію. У Мережу викладено відео з Оленою Нікіточкіною, яка на всю країну поскаржилася, як тіло її сина, вбитого на війні в Україні, загубили під час евакуації. Тепер росіянка не має ні трупа, ні компенсації.

Історія із загадковим зникненням трупа випливла назовні лише з тієї причини, що його до машини евакуації доставив рідний брат. Автомобіль мав їхати до моргу Ростова-на-Дону, але з невідомих причин не дістався пункту призначення.

"Близько місяця знаходилися (брати Нікіточкіни) у лісосмузі на Лиманському напрямку. 12 травня пішли у наступ, а 26 травня він загинув у брата на руках. 30 травня брат особисто з групою його евакуював, винесли тіло з бойової позиції до місця відправлення "200-х". Машина відвезла "200-х" вночі на Ростов. Місцезнаходження невідоме. Зверталися до всіх інстанцій, але толку не було. І немає", – поскаржилася мати російського окупанта.

За її словами, сини перебували в угрупованні "Шторм Z" окупаційної армії РФ. До бойових дій новобранців практично не готували, кинувши на передову майже одразу після підписання контракту з Міноборони.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.