Воскресенье, 14 января 2024 10:07

Михайло Федоров закликає українців збирати FPV-дрони вдома

Читать на русском

Михайло Федоров закликає українців збирати FPV-дрони вдома

Михайло Федоров закликає українців збирати FPV-дрони вдома

Віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликає українців пройти безкоштовне навчання та збирати FPV-дрони вдома.

Про це пише Федоров у "Фейсбуці".

"Українці постійно створюють круті ініціативи, щоб допомогти Силам оборони. Хочу розповісти про одну з них – проект "Народний дрон" від Victory Drones фонду технологічної допомоги Dignitas. Це інженерний курс , який навчить вас, як вдома зібрати 7-дюймовий FPV-дрон".

Під час навчання отримаєте доступ до лекцій, будуть Zoom з лекторами, перелік компонентів та мастхев інструментів та матеріалів, які потрібно придбати, а також доступ до спільноти інженерів, де можна радитись та ставити запитання.

Збираєте FPV — відправляєте інструкторам Victory Drones. Після цього безпілотник проходить перевірку якості збирання та випробування з вагою. Якщо тест успішний – дрон передадуть військовим. Старт курсу кожні два тижні. Навчання повністю безкоштовне”.

Федоров зазначив, що учасники курсу вже передали військовим понад 100 безпілотників. Загалом понад 80% з них надійшли на перевірку до інструкторів Victory Drones у хорошому робочому стані, решту треба було дещо доопрацювати. За словами міністра, це дуже високий показник для пілотного збирання.

"FPV-дрони стали геймченджерами у цій війні. Приєднуйтесь до проекту – і будьте залученими до перемоги", – закликав він.

pravda.com.ua

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.